2024. szeptember

2024. szeptember 30.

1 éve fogyasztom a Multivitamint, aminek a hatására emelkedett a vasszintem, ettől több az energiám. Jobban bírom a napot, koncentrálóképességem erősödött, és javult a memóriám, ami nagyon fontos a munkámhoz.

P. M.

2024. szeptember 29.

Személyes nyereségeim:

– Kifáradás megszűnése.
– Szellemi frissesség növekedése.
– Ízületi és izomfájdalmak eltűnése.
– Magas munkabírás kialakulása.
– Hatékonyság kiteljesedése és teljesítőképesség maximalizációja.
– Alaposabb, célirányos és orientált koncentrációs képességfejlődés.
– Előkelőbb tanulmányi- és magasabb munkateljesítmény egyidőben.
– Hatványozottabban ki tudom hozni magamból a maximumon azon adottságokat és képességeket, amelyek bennem rejlenek.

Bartus László

2024. szeptember 28.

Nagyon régóta, 2006 óta szedem a Multivitamin-készítményt. A betegségek elkerülnek, és az allergiámra sem kell gyógyszert szednem. Hogyha mégis elkap valami, akkor hamar átvészelem. Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel.

D. G.

2024. szeptember 27.

Évek óta fogyasztom a Multivitaminját, és nagyon meg vagyok vele elégedve. 80 éves vagyok, de remekül érzem magam. Mielőtt nem szedtem enervált, fáradékony voltam, nehezebben ment minden.
Mióta szedem, jobb a teljesítőképességem minden téren. Energikus vagyok, a gondolkodás is sokkal jobban megy, nem vagyok feledékeny. Jól érzem magam tőle, érzem, hogy szükségem van rá, ezért is fogyasztom továbbra is rendszeresen.

D. A.-né

2024. szeptember 26.

Pár éve fogyasztom a Közepes Multivitamint, és teljesen megszűntek az éjszakai lábgörcseim. Fittebbnek érzem magam, mentálisan is. Kollagént is fogyasztom, a citromosat, és számomra a legjobb kollagén, amit valaha fogyasztottam. Teljesen visszaépült a porcom, elmúlt a fájdalmam, amiért nagyon hálás vagyok. Mindennap iszom, és a Multivitamint is napi rendszerességgel fogyasztom. Hálás köszönet.

Sz. L.

2024. szeptember 25.

Jobb a közérzetem, jobban alszom. Az emésztésem is javult, nem puffadok. A vállamban lévő fájdalom, ami ízületi jellegű volt, elmúlt. Több az energiám, aktívabb vagyok napközben. (megj.: Alap Multivitamint fogyaszt)
A B-komplexnek hála optimistább vagyok, pozitívabb a hozzáállásom. Legutóbb könyveket vettem ismerősöknek. Ma magamnak vettem meg a könyvcsomagot.

Cs. L-né

2024. szeptember 24.

1 hónapja szedem az Erős Multivitamint, néhány hét után megszűntek az ízületi panaszaim. Több az energiám, mindennap járok edzeni, és jobban megy sokkal az edzés, nem vagyok fáradékony!
Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel! Köszönöm szépen!

F. J.

2024. szeptember 23.

Gondolkodásban, mérlegelésben, fejben számolásban – egyszerű matematikai műveletek – sokkal gyorsabb és pontosabb vagyok.
A szellemi és testi fáradékonyságom sokkal rövidebb ideig tart egy-két erős munkanap után. Könnyebben ébredek éjjelente (éjszakai műszak előtt).
Az emlékezőképességem is javult, pontosabb és gyorsabb.
Betartom a Dr. Lenkei-készítmények leírását, sokkal élettel telibbek a hétköznapok, a hétvégék, és aktívan részt tudok venni minden tevékenységben. (megj.: B1-vitamint, C-vitamint, kalcium-magnézium készítményt, A+D-vitamint, kollagént fogyaszt)

G. Z.

2024. szeptember 22.

Amióta szedem a vitaminokat, energikusabbnak érzem magam, az alvásminőségem lényegesen javult. (megj.: Multivitamint fogyaszt) A betegségek szerencsére elkerülnek. Köszönöm Önnek!

L.-né I. K.

2024. szeptember 21.

5-6 éve fogyasztom a Multivitamint, azóta sokkal erősebbnek érzem magam, tele vagyok energiával, még akkor is, amikor keveset tudok csak aludni. Korábban gyakran voltam beteg, minden héten volt homloküreg-gyulladásom, nagyon szenvedtem tőle. 5 éve nem jelentkezett ez a betegség sem!
Körmeim erősek, gyorsabban nőnek.

R. A.

2024. szeptember 20.

Látásom kevésbé romlik el estére. 5 éve szedem az Erős Multivitamint. Megnéztem a Doktor Úr videóit, így megértettem, hogy mik a valódi határértékek a vitaminokkal kapcsolatban, és teljesen meggyőzött. Olvastam a Cenzúrázott egészséget is.
Szellemi munkát végzek, informatikus vagyok. Jól bírom a napot energiával.

Százados Tibor

2024. szeptember 19.

5 éve szedem rendszeresen a Multivitamint, azóta az általános közérzetem rengeteget javult, nem vagyok beteges, korábban ez elég gyakori volt. Energiaszintem és állóképességem, stressztűrőképességem kiváló, régen igazán feszült voltam. Alvásminőségem is javult.
Nagyon köszönöm és további sikereket kívánok!

K. S. D.

2024. szeptember 18.

Átestem a Covidon problémamentesen. A párom bekerült miatta a kórházba. Két adagot vettem be az Erős Multivitaminból, hogy átvészeljem, és éreztem, ahogy jön az élet belém vissza.
Beteges gyerek voltam, sokszor megfáztam. Szerencsére ez már a múlté. 5 éve egy ismerős hölgy ajánlotta a Lenkeit. Alappal kezdtem, de már az Erőset szedem. Fogyókúráztam, és a vitaminok miatt is sikerült 112-ről 93 kg-ra fogynom 2,5 év alatt, orvosi segítség nélkül.
Magam szelektálom, ami jó nekem. Egészségtudatosan élek, nem érzem magam annyi idősnek, amennyi valójában vagyok. Lelkiekben 20 éves vagyok, porhüvelyem életkora 75.

 

R. L.

2024. szeptember 17.

1 hónapja szedem a Multivitamin Közepes vitaminjait. Helyreállt a magas vérnyomásom. Elmúlt az allergiám. Mindkettőre előtte gyógyszert szedtem. Folyamatosan biztosítja nekem a napi energiaszükségletem. Ajánlom mindenki figyelmébe.

K. T.

2024. szeptember 16.

A kedvenc termékem a B1-500. Nyugodtabban alszom. A végtagjaim zsibbadnak, ha nem szedem, a szívverésem is szaporább, ha kihagyok 1-2 napot. Sokkal nyugodtabb vagyok a szedése mellett.
A Multivitamin szedésénél sokkal erősebb vagyok. Nincs görcsölés a végtagjaimban. Hobbi szinten táncolok, és a termékek szedése mellett nem volt húzódásom, izomfájdalmam.
Megcsináltam egy kúrát a porckészítményekkel. Azóta nincs problémám azzal, hogy leguggoljak, vagy lépcsőzzek. Ezek a tapasztalatok engem meggyőztek.

Újvári Zoltánné

2024. szeptember 15.

A Közepes Multivitamint kb. 8 éve fogyasztom. Az éves laborvizsgálatom alkalmával normál szinten van a vércukor- és a koleszterinértékem. A többivel egyetemben. Az általános közérzetem jó, jól érzem magam. Az alvással sincs problémám, és úgy érzem a napi munkáimat is könnyebben, energikusabban tudom ellátni.
Alapvetően egészségesnek érzem magam.

Á. T.

2024. szeptember 14.

20 éve szedem a vitaminját, annak idején még a József krt. 14. szám alá jártam vásárolni. Előadásokat néztem, annak hatására lettem vitaminfogyasztó!
A Közepes Multivitamint szedem, de kipróbáltam Alapot, Erőset is. Jól érzem magam, nem szedek gyógyszert. A vitaminok hozzátartoznak az életemhez. Nem tágítok innen, mert ebben bízom!

Virág Ferencné (71 éves)

2024. szeptember 13.

Régen tüdőgyógyászhoz kellett mennem az asztmás, allergiás megbetegedésem miatt, ma már nem járok hozzá.
2019 óta nem látott a tüdőgyógyász, azóta szedjük a vitaminokat. (megj.: Multivitamint fogyaszt)
Kicsit nehezteltem, hogy éveken keresztül szenvedtem, és egy kis vitamin ezt teljesen megszüntette.

T. T.

2024. szeptember 12.

2012 óta szedem a vitaminokat, az Erős Multivitamint. Gyógyszer nélkül szinten tartom a cukromat. A szervezet kéri, ami neki jár az ősember óta, ő tudja mi a jó neki. Ebben a komplex vitaminban benne van, ami neki kell. A sok vegyszer ellen kell a védelem. (…)
Az orvosok nem tudják az embert meggyógyítani, az embernek a saját gondolkodását kell megváltoztatnia. Az összes könyvét olvastam.

B. J.

2024. szeptember 11.

A kezdetektől vásárlója vagyok a termékeinek. Miután a könyveit elolvastam, az Alap Multivitamin mellett tettem le a voksomat. Ezt a mai napig rendszeresen szedem. El sem tudom képzelni, hogy egy napot kihagyjak. Már túl vagyok a 70 éven, az életerőm megelőzi a fiatalokét. Aktívan töltöm a napjaimat, mindig jókedvű vagyok. Mivel rég fogyasztom a vitaminokat, semmiféle „időskori” betegség nem alakult ki nálam. Ezen jókat csodálkoznak a korombeliek, akikkel nyilván nem az orvosi rendelőben futok össze. Sajnos kevesen hiszik el, hogy a jóllétemet az életmódomnak és a rendszeres vitamin- és ásványianyag-pótlásnak köszönhetem.
De én szedni fogom még nagyon sokáig.

H.J.

2024. szeptember 10.

2016 óta szedem a Multivitamint. (…) Azóta sikeresen fogyok (98kg-ról 84-re), mert a vitaminokat, ásványi anyagokat beviszem, és nem zabálok.
A könyveiben amit a C-vitaminról írt, azt alkalmazom, így a lábamon lévő „feketeség”, ami érprobléma miatt alakult ki, nagyon szépen visszahúzódott. Most is sietek, mert megyek szörfözni a Velencei-tóra 70 pluszosan. Sportmasszőr vagyok, és aktívan dolgozom 5 napot, 28 órát.
A könyveiben lévő információk sokat segítettek.
(…) A saját példáimmal a családomat is meggyőztem, hogy szedjék a vitaminokat.

Halász Gábor

2024. szeptember 09.

A következő változásokat tapasztaltam a Dr. Lenkei Multivitamin-csomagok szedését követően:
Nem kívánok kávékat napközben, jóval kevesebbet fogyasztok, mint előtte.
Megszűntek a fejemben a különféle nyilallások, szúrások, nehezen körülírható, rövid idejű fájdalmak, a hirtelen felerősödő szívdobogások, enyhe megszédülések. A frontokra sokkal kevésbé vagyok érzékeny.
15 éves korom óta van szénanáthám, és ez volt az első olyan nyaram 37 év óta, amikor teljesen élvezni tudtam a szabadban levést, anélkül, hogy jelentkeztek volna a szénanátha tünetei, a nagyon gyakori tüsszögés többek között.
Testi megnyugvást éreztem már az első csomag bevételét követően.
A Multivitamin szedését követően, némi sporttal és testmozgásokkal kiegészítve, nagyon kedvező és kívánt testi átalakulást figyeltem meg magamon.
Nagyon szépen köszönöm Doktor Úr!

U.T.

2024. szeptember 08.

Évek óta fogyasztom az Alap Multivitamint. 82 évesen energikus vagyok, jókedélyű és immunrendszerem erős. A Doktor könyveit ismerem és sokat olvastam belőle.

T. A.

2024. szeptember 07.

Immunrendszerem megerősödött a Multivitamin fogyasztása óta. Nem vagyok beteg, energikus vagyok, jobban alszom.
Az orvosok is meglepődtek, hogy keveset látnak.

L. I.

2024. szeptember 06.

2008 óta szedem a Multivitamint, és nagyon elégedett vagyok. Soha nem vagyok beteg, covid is átment rajtam 1-2 nap alatt nagyon enyhe tünetekkel, dolgoztam végig.
Fittnek érzem magam, pedig rengeteget dolgozom. Niacint is fogyasztom rendszeresen, méregtelenít.
47 éves vagyok és az elmúlt 10 évben úgy érzem, semmit sem öregedtem. 😊

H. I.

2024. szeptember 05.

Szerencsére nem vagyok beteg, gondolom azért, mert vitaminozok. Az Ön vitaminjainak köszönhetem a betegség nélküli életem. Több mint 20 éve fogyasztom az Ön készítményeit. Semmilyen gyógyszert nem szedek, jól érzem magam. Ez az állapot, ami most van, az számomra természetes. Jobban érzem magam, mint gyerekkoromban, akkor évenként egy alkalommal biztos beteg voltam.

 

Farkas Sándor

2024. szeptember 04.

Nagyon hálás vagyok Önnek, hogy rátaláltam a könyveire és a Multivitaminokra.
Bevallom őszintén, hogy 56 éves korom és egészségügyi végzettségem ellenére sohasem szedtem vitaminokat! Nagy hiba volt! Amikor kezdtek jönni az egészségügyi problémák, elmentem biofizikai állapotfelmérésre, és ott vitaminhiányt, ásványi- és nyomelemek hiányát is megállapították, és ott ajánlották figyelmembe a Lenkei Multivitaminokat, mint a piacon létező legjobb termékeket. Megfogadtam a jó tanácsot, beszereztem minden könyvet, elkezdtem szedni a vitaminokat, és én is megtapasztaltam a pozitív hatásait. Energikusabb vagyok, elmúlt a kávéfüggőségem. Köszönet érte!

Szegő Gabriella

2024. szeptember 03.

Az Alap Multivitamin-csomagot kezdtem el szedni, és 1 hónap után át tudom aludni az éjszakát felébredés nélkül.
Kiegyensúlyozottabb lettem, stresszmentes, anélkül, hogy a körülményeim változtak volna. Mindezért nagyon hálás vagyok.

S. Sz. (72 éves)

2024. szeptember 02.

Szomszédom régi fogyasztója az Ön Multivitamin-csomagjának. Sok beszélgetés hatására úgy döntöttem, magam is kipróbálom. A Közepes lett a választásom. Első benyomásként az étvágyam csökkent, ami nagyon tetszett. Szellemi munkát végzek egy nagy cégnél, estére nagyon le tudok merülni. Az alvásom sokkal pihentetőbb lett, reggel könnyebb az ébredés. Kollégáim észrevették, hogy pörgősebb lettem, már ketten fogyasztói lettek a Multivitaminoknak.
Az új kisfilmek jó és hasznos tudást nyújtanak, mindennap megnézem. További jó egészséget kívánok!

G.G.

2024. szeptember 01.

Első használat után már érezhető volt a hatása. Felpörgetett, tele voltam energiával. Kipihenten, frissen keltem. Szupererősnek éreztem magam.

K. S.-né