2024. augusztus

2024. augusztus 31.

Évek óta szedem a Multivitamin-készítményeket, mind a három fokozatban kipróbáltam.
Jelenleg a Közepest fogyasztom folyamatosan. (…) Most ez mellett a nyugdíj mellett még dolgoznom kell, és enélkül nem tudnék.
Régen fáradékony voltam, de most nagyon jól érzem magam, és energikus vagyok. A betegségeket könnyen átvészelem. Szedem még a sok C- és D-vitamint.
Nagyon köszönöm a Doktor Úrnak, hogy van sok termék.

Horváth Éva

2024. augusztus 30.

2007 óta szedem Lenkei Úr termékeit, nemcsak a Multivitamin-csomagját, hanem a Luteint, a C-vitamint, D-4000-vitamint és sok egyéb mást.
Nagyon jók a tapasztalataim, sok mindenben javultam tőlük (derékfájás, prosztatagyulladás, aranyér, fogínyvérzés, bőrviszketegség stb.). Vérnyomásom, vérképem teljesen rendben van, és az energiám is több tőlük!
Köszönöm, hogy ismertette könyvein keresztül ezt a tudást, és átadta nekem is!

H. J.

2024. augusztus 29.

Az Alap Multivitaminnal kezdtem 9 évvel ezelőtt. Reggeltől estig vendéglátásban dolgoztam, és mind a gondolkodásmenetben, mind abban, hogy nem volt fáradtságérzésem, hatékonynak bizonyult. Nagyobb terhelés miatt váltottam a Közepes vitaminra, de ez nekem tökéletesen elég. Nem vagyok fáradt, kialszom magam, és bármilyen korán fel tudok kelni.

H. P.

2024. augusztus 28.

Hosszú évek óta szedem a Multivitamin-készítményt. Szedtem az Alapot is, de jelenleg a Közepest szedem. Nagyon jó az erőnlétem, és fizikailag is nagyon jó állapotban vagyok.
Barátnőmtől kaptam meg a Cenzúrázott egészség című könyvét.
Nagyon jól esik, amikor mindenki azt mondja, hogy a koromhoz képest milyen jól nézek ki, és így is érzem magamat.
A betegségeket, ha el is kapom, könnyen átvészelem, pedig 78 éves vagyok.
Köszönöm szépen!

T. J.-né

2024. augusztus 27.

Azért kezdtem el szedni a Multivitamint, mert konyhán dolgozom, és nagyon korán kelek. Szerettem volna több energiát, mert úgy éreztem, hogy nem pihenem ki magam. Ezt a pluszenergiát meg is kaptam!
Ráadásul a menstruáció előtti, nagyon erős hasi görcsök is megszűntek! Nagyon köszönöm!

F.A.

2024. augusztus 26.

Szeretném megosztani Önnel a kedvező tapasztalataimat, amióta az Ön Multivitamin- és egyéb készítményeit fogyasztom, immár 8 éve, rendszeresen:
– Több életenergiával rendelkezem.
– Életkedvem is sokkal derűsebb, vidámabb, optimistább lettem.
– Térdfájásom, térdízületeim kevesebbet fájnak, erre is szedem pluszban még a Hialuronsav-kapszulát. Érzem a jó hatását.
– Omega3-termékét a szív- és érrendszer karbantartására kiegészítem a Multivitamin-csomag mellé.
– Erősebb és szebb lett a körmöm, hajam.

Ha elutazom, és hosszabb ideig vagyok külföldöm, oda is az Ön vitamincsomagját viszem magammal. Nekem ez bevált! Nem bízom más készítményekben.
További jó egészséget kívánok Önnek és sikereket kis csapatának.

Sz. Á.

2024. augusztus 25.

Az Erős Multivitamint fogyasztom, aminek hatására nagyon könnyen ébredek, jól alszom és kipihent vagyok reggel.
12 óra munkát is bírok dolgozni, olyan energikus vagyok. Fizikailag is jó erőben vagyok.

F.-Sz. R.

2024. augusztus 24.

Frissebb vagyok a vitaminoktól. Jól alszom, éjjel többször is felébredtem korábban, de ez mára már teljesen megszűnt. A korábban szedett vitaminokkal ellentétben ez a Multivitamin olyan volt, mint egy lórúgás.

B.M.

2024. augusztus 23.

Lányom 4 éves, lassan 1,5 éve kezdte el szedni a folyékony Multivitamint, meglepő az íze egy-két gyermeknek, de a lányom imádja. Mindennap adunk a súlyához megfelelő ml-t. (megj.: millilitert) Már próbáltuk a narancsos és a cseresznyés ízt. Szívesen megeszi mind a kettőt. Pluszban szoktuk adni a C-vitamin rágótablettát és a gumi-vitaminokat is. Szerencsére minden alkalommal örül, ha vitamint adunk neki. Most kiscsoportos az óvodában a lányom, csak úgy hívnám a téli szezont, hogy „Fertőzőosztály”. Természetesen átesik ő is mindenféle betegségen, de szerencsére nagyon könnyen veszi, nátha, maximum egy kis hőemelkedés. Ha beteg, akkor szoktuk emelni a C-vitamin-adagot. Pár nap alatt teljesen elmúlnak a tünetek.
Azt vettem észre, hogy tényleg sokkal jobban viseli, mint a többi gyermek az óvodában.
Nagyon hálásak vagyunk, hogy ilyen vitamint sikerült összeállítani a gyermekeknek is, mert nagy segítség számunkra, hogy nem beteg annyit a gyermekünk.
Köszönöm szépen Doktor Úr!

R.-M. T.

2024. augusztus 22.

Kolléganőmtől kaptam kölcsön elolvasásra Doktor Úr Cenzúrázott Egészség című könyvét. Ezután kezdtem el fogyasztani a Multivitamin-készítményeket. Elsődleges tapasztalatom az, hogy az általános állapotom jobb, mint a nálam 10 évvel fiatalabb, vitaminkészítményt nem, vagy nem rendszeresen fogyasztó kollégáimnak.
Másodlagosan azt tapasztalom, hogy az évek múlásával nem vesztek energiáimból, fizikai, szellemi képességeimből.

B.P.

2024. augusztus 21.

Először kb. 20 éve vettem az első adag Közepes Multivitamint egy természetgyógyász tanácsára. Az összes ízületem fájt, többször voltam náthás egy év alatt, és rosszul is aludtam.
3 hónap használat után lényeges javulást tapasztaltam. Abban az évben már 1x voltam náthás, az is rövidebb idő alatt megszűnt. Az ízületeim, főleg a térdem nagy mértékben javult, egyre könnyebben mozogtam. A következő évben már nagyon ritkán fájtak az ízületeim. Közben betartottam az étkezéssel kapcsolatos tanácsokat is. Próbáltam rendszeresen tornázni, kerékpározni is. Ma már elmondhatom, hogy (azóta is szedem) semmim nem fáj. Voltak évek, hogy egyszer se voltam náthás. Nem voltam covidos, nem szedek gyógyszert, 66 éves leszek augusztusban. Heti 2 alkalommal járok edzőterembe.
Hálás vagyok Dr. Úrnak a sok jó tanácsért. Több esetben sikerült elkerülni a gyógyszerszedést, hisz a koleszterinemre írtak volna fel, de kis odafigyeléssel, diétával sikerült helyrehozni. A vérnyomásgyógyszert is 140 felett rögtön írták volna, de azt is sikerült 2 év óta elkerülni a rendszeres mozgással, sóbevitellel, sok víz fogyasztásával – kb. 2 l/nap.
Nagyon jó az erőnlétem, egészséges vagyok!

Sárosi-Czukor Katalin

2024. augusztus 20.

Remek! Szedjük a  Multivitamint. Jobban érzem magam, több az energiám. Magasabb az energiaszintem. Bár 62 éves múltam, mégis fiatalosan érzem magam.
Mindenkinek ajánlani tudom.

Hernádi Péter

2024. augusztus 19.

Körülbelül 2,5 éve fogyasztom. (megj.: Multivitamint szed) Allergiám szinte teljesen megszűnt, alvásminőségem jelentősen javult. A nap folyamán energikusabb vagyok. Vírusos időszakban sem vagyok beteg, stressztűrő képességem javult. Maradok hű fogyasztó!

Vandlik Tamás

2024. augusztus 18.

Amióta szedem a Multivitamint, sokkal jobban alszom éjszaka, reggel kipihentebben ébredek. Napközben vidámabb, nyugodtabb vagyok! Sokkal több az energiám!
Nagyon örülök neki!

B-N. A.

2024. augusztus 17.

Pár hónap Alap Multivitamin szedése,  C-vitaminnal és kalcium-magnézium itallal egyetemben fogyasztva azt tapasztaltam, hogy az addigi folyamatos náthás megbetegedések ritkultak, és ma már csak hírből ismerem ezen jellegű tüneteket.
Budapestről kezdő vezetőként, hosszabb pihenő nélkül utaztunk a bulgáriai tengerpartra nyaralni. Több alkalommal álmosságot tapasztalva, vagy egy C-vitamint, vagy egy kalcium-magnézium italt, vagy 1-2 szem Multivitamint fogyasztva sikerült elűzni az álmosságot.

S.M.

2024. augusztus 16.

Nagyon frankó a cucc. Három hónapja használom, és a sok mozgásban rengeteget segít. (megj.: Multivitamint fogyaszt) Külön köszönet a lányokért, nélkülük nem ment volna ilyen simán. Sokat kerékpározok és gyalogolok, és közel sem fáradok el annyira, amennyire az életkorom megkívánná.
Még egyszer köszönet a vitaminokért.

M. T.

2024. augusztus 15.

A két év tapasztalata alatt hatalmas javulást – mind testi, mind pedig lelki (fókusz) szinten tapasztalok. Rendszeresen edzek, a napokban is 40 oC tűző napon. A vitaminjait szedve hozom a teljesítményem. Nagyon köszönöm a vitaminjait, teljesen új életet tapasztalhatok, hiszen glutén- és tejérzékenységem van, ezáltal a megfelelő tápanyagbevitelt nem tudnám máshogy fedezni.
Köszönöm a munkásságát!

Róth Milán

2024. augusztus 14.

3-4 éve használom a termékeit. C-vitaminnal kezdtem. Utána láttam pár előadását online, Miskolcon személyesen is meghallgattam, utána kezdtem el keresni, hogy hol tudom megvásárolni a termékeit. Nagyon örülök neki, hogy a Szinvaparkban is be lehet őket szerezni! (…)
Az Alap Multivitamint kezdtem el szedni, de ahogy a klimax tünetei jelentkeztek, váltottam a Közepesre. Szerintem így lettem szinte tünetmentes.
C-vitaminból pluszban szedek még 4 db-ot. Nagyon fontosnak tartom, hogy megtudtam a Doktor Úrtól, hogy mennyi C-vitamint kell fogyasztani testsúly-kilogrammonként. Így adagolom magamnak. Emelkedett az energiaszintem, jobb a közérzetem, nem vagyok feszült. Sajnos dohányzom, és az azzal okozott károkat is ezzel enyhítem. Ha 3-4 nap kimarad a Multivitamin szedésből, már érzem is a feszültséget, a fizikai tüneteket.

V-né Dr. Cs.É.

2024. augusztus 13.

A versenysportom olimpiai súlyemelés. Szereztem egy boka-/térdszalagzúzódást. 5 hónapja tartott a sérülés, amikor ajánlották a vadonfogotthal-kollagént és Multivitamint, ami meghozta a kellő áttörést. 3 hét alatt rendbe jöttem és folytathattam a sportomat.

Gy. M.

2024. augusztus 12.

Nagyon elégedett vagyok a készítménnyel, mióta szedem, energikusabb vagyok, jobban alszom, nem betegszem meg egyáltalán. (megj.: Multivitamint fogyaszt) A korai kelések nem okoznak gondot. A közérzetem is jobb. Kiegyensúlyozottabb vagyok és nyugodt, nem idegeskedek felesleges dolgokon. A hajam és a körmöm nagyon gyorsan nő.
A tapasztalataim alapján már több mindenkit buzdítottam a vitaminfogyasztásra, ők is hasonló javulásokat véltek felfedezni az életükben.
Én örülök, hogy megismerkedtem a termékekkel, mert sokkal könnyebbek így a mindennapok.

A.Á.

2024. augusztus 11.

4 éve gerincsérvvel műtöttek, a gyógyulási szakasz sokkal jobban, eredményesebben javult, lerövidült. A Közepes Multivitamint fogyasztom folyamatosan, jól érzem magam. Post-Covid tüneteimet enyhítette. Kerti munkákat végzek otthon, nagyon sok energiám van. 72 éves létemre jó erőben vagyok, köszönöm! Egy hűséges Multivitamin-fogyasztó.

V. G.

2024. augusztus 10.

2 éve szedem a Multivitamint, + C-vitamint. Fittnek érzem magam a készítménytől, energikusnak és erősnek. Hetente járok focizni, és jobb lett a teljesítményem. Nem szoktam lebetegedni a vitaminszedés óta, előtte elég gyakori volt.

T.A. (54 éves)

2024. augusztus 09.

10 éve fogyasztom az Erős Multivitaminját. Azt tapasztalom, ha nem szedem, akkor nagyon hamar fáradok. Szükségem van napi szinten rá. Kezdetben a Közepes Multivitamint fogyasztottam, de kevésnek éreztem. Az Erősnek köszönhetően energikus, jobb kedélyű, nyugodtabb vagyok. Lehet, a sok munkának köszönhetően, de jól alszom. Orvos akkor lát, ha a jogosítványt kell meghosszabbíttatnom. Maradok fogyasztója.

K.Gy.

2024. augusztus 08.

Kb. 15 éve fogyasztom az Ön Multivitamin-készítményét. Még Székesfehérváron volt egy előadása, ennek a hatására kezdtem el szedni.
Jól vagyok, sportolok, úszok, jógázok, céget vezetek. Ha pár napig előfordul, hogy nem veszem be, akkor már érzem, hogy erőtlen vagyok, esetlen.
Olvastam a könyvét (Cenzúrázott egészség), ha bármi kérdésem merül fel, akkor előveszem újra és elolvasom.

 

K.M. (71 éves)

2024. augusztus 07.

1 éve szedem a Multivitamint, és nagyon jónak érzem. Egész nap tele vagyok energiával és pörgök, jobban bírom a terhelést, és erősebben tudok koncentrálni, illetve tanulni.
Az alvásom minősége is kitűnő lett, főleg mióta kiegészítem a Multivitamint B1-vitaminnal és Kalcium-magnézium itallal.

 

Déber-Varga Nóra

2024. augusztus 06.

Mióta Székesfehérváron megnyílt az üzlet, azóta fogyasztom az Ön Multivitamin-készítményét. Ismerőseimnek is ajánlom. Barátnőm ajánlotta, azóta fogyasztom.
Jól vagyok, sokat lépcsőzöm, kertészkedem, esténként eljárok fitneszgépekre. Követem a munkásságát, és nagyon egyetértek vele, törekszem az egészséges életmódra.

 

B.I-né

2024. augusztus 05.

Elragadtatással vagyok a termékei iránt. A Multivitaminokat szedem, mellé D-vitamint, és porckészítményt. A koromhoz képest meghazudtolóan jól vagyok, tele vagyok energiával. Mindenki irigyli a fittségemet. Megtanultam a Doktor Úrtól, hogy a táplálékkal nem lehet a vitaminokat bevinni. Ezért pótlom is a termékeiből.
Megtanultam azt is, hogy a tudás a legfontosabb. Ezt adom is tovább ismerősöknek. Küldöm őket az üzletbe, ha bármi problémájuk van. A pajzsmirigyemet a jód tette rendbe, (…) Alig várom, hogy megjelenjen az új könyve és tovább tanulhassak.

 

V. I-né

2024. augusztus 04.

Észrevettem, hogy jobban bírom a napi stresszt, nem vagyok fáradékony, mint korábban, nap végén is tele vagyok energiával. (megj.: Multivitamint fogyaszt) Korán szoktam kelni, de mindig frissen és kipihenten ébredek. Hangulatom is kiváló.

P. J.

2024. augusztus 03.

Kb. két hónapja szedem rendszeresen az Alap Multivitamint. Egy diéta miatt abbahagytam a szedését, és azt vettem észre pár hét múlva, hogy a bőröm, főleg a körmök alatt, az ujjaimon nagyon kiszáradt, szinte repedezett, töredezett. Újból szedni kezdtem a vitamint, és helyreállt a bőröm. Ezzel meggyőződtem arról, hogy kell, és használ a vitamin! Köszönöm.

P. Zs.

2024. augusztus 02.

Mióta megjelentek a vitaminjai, fogyasztom őket. (megj.: Multivitamint fogyaszt) Mindegyik könyvét olvastam, annak hatására kezdtem szedni. Jobb a közérzetem, erőteljesebb vagyok. A kalcium-magnézium készítményétől a lábízületi gondjaim megszűntek. Ezúton is köszönöm!
Jó egészséget kívánok Önnek!

 

K.A. (88 éves)

2024. augusztus 01.

Hosszú ideje (kb. 16-17 éve) szedem a vitaminkészítményeit. Sok előadását láttam személyesen – amikor a városunkba látogatott –, és az internetes oldalakon nyomon követem. Nagyon megfogott, és elgondolkodtatott, amit az előadásain hallottam, ezért kezdtem szedni a készítményeit, és olvasni a könyveit, kiadványait. Először C-vitamint, magnéziumot, kalciumot szedtem a tanácsainak megfelelő mennyiségben. A szedést követő hónapokkal később tudatosult bennem, hogy mindig jó a közérzetem, allergiás tüneteim megszűntek, időszakos fejfájásomnak nyoma sincs. Ezek után megosztottam tapasztalataimat családtagjaimmal, barátaimmal, akik közül többen is követték a példámat, és mai napig fogyasztják a vitaminjait. Később, amikor megjelentek a Multivitamin-készítmények, akkor a doktor úr ajánlásának és az igényeimnek megfelelő csomagot kezdtem fogyasztani. (…)
A tapasztalataim??: 69 éves vagyok, nem szedek gyógyszert, nem hordok szemüveget, emelkedett vércukorszintemet vitaminnal, mozgással és táplálkozással tartom kordában. Nem leszek influenzás – ami a vitaminszedés előtt előfordult –, még ez a “borzalmas koronavírus” is elkerült, pedig nem hordtam a maszkot, nem kerültem az embereket és nem oltattam be magam! (megj.: Multivitamint, C-vitamint, Magnéziumot, A+D-vitamint, K2-vitamint fogyaszt)
Munkájához sok sikert, kitartást és jó egészséget kívánok!

Sz. Cs.